BURADA TOPLANIYORUZ ARKADAŞLAR
For the people who see this and don’t take the time to read it properly…
This is a veteran of the game who’s wondering if there are any other Turkish players out there. They’d like to be friendly and if you’re looking for advice they’re willing to help.
We all know there are lots of Cuban, Indian and American players of the game but if you’re Turkish feel free to write in this thread in your own language to be friendly and find the other Turkish players
Selam ben nerdeyse oyun ilk çıktığından beri oynuyorum. (Başladığımda Leogeist yeni çıkmıştı. ) Senelerdir arasıra oynar sonra birşeylere sinirlenip oyunu bırakırdım ama hep yıldönümlerinde tekrar başlardım. En son geçen yaz 240LvL hesabımı satacağım diye dolandırıldım. Bütün monsterlarımı sildim dolandırıcıya kalmasın diye. Bu son yıldönümü etkinliklerinde de yeniden taze bi hesapla başladım. Şuan 70Lvl im takılıyorum öyle.
Knk bekle neo’da türk olarak gördüğüm ikinci kişisin. Şuan çok duygulandım
Dolandırılmak kötü olmuş, ama 240 levele kadar geldiysen oyunda neler yapman gerektiğini zaten biliyorsundur. 70 level hesap şuan nasıl gidiyor?
Valla hocam neoyu uyumadan önce oynuyorum eskisi gibi gün içinde giremiyorum. Eventları temızlerken güzel uyku getirtiyor ve günün stresini alıyor Hesabı çaldırdığım için 1 hafta kendime gelememiştim ama düşün kaç senelik hesap olmasına rağmen awaken mytic yoktu. Bunda ise 2. haftada mı ne yanlıslıkla Fiona awakeladım.
Yinede Monster kadrom şuan çok dar. Anesa ve Extrem SCBleri yapamıyorum mesela. Legend ve myticlerim var ama evrimleştirmek için materyalleri toplamam lazım. Özellikle şu elemente özgü mouthlar heryerde bulunmuyor çok sıkıntı.
Rankın tek avantajı belli bir yerden sonra Max cost’a ulaşabilmek ve daha çok enerji, bunun dışında koleksiyon çok önemli özellikle awaken mistik sayısı, shrinede gems katlama etkinliğini biliyorsun değil mi? En önemlisi bu. 5,50,500 gemsi katlıyorsun en önemlisi tabi ki 500 ü katlamak o yüzden bu etkinlik gelmeden her zaman bunun için gems ayırman gerekiyor. Etkinlikte yaklaşık 21 gün sonra falan tekrar geliyor
Shrine ı biliyorum hatta 0=500 derler. Yani 500 gemin altına inmemek lazım ama bende o irade yok. Geçen Calamitasta gemleri bitirdim mesela 3 tane Selkete geldi calamitas çıkaramadım yazık oldu. Şimdi yeniden biriktiriyorum.
Bazen istediğini bulamadığında hırs devreye giriyor ve hepsini harcıyorsun. Bunu bende yaptım. 0’dan 500’e yaklaşık 3 kere biriktirmişimdir. Ama tabiki 500 ün altına inmemek gerek.
Hocam naptın Demeule miydi şu yeni hayalet baykuşu çıkarabildin mi? efsane bi tasarım olmamış mı ya ? Ben son sıfırlamamdan beri biriktirdiğim 160 gemi heba ettim gelmedi. 1 tane Skyherra çıktı sadece
Güzel mons. Ama ben onun için harcamayacağım. Skyherra baya iyi, eventlerde çok işine yarar
Oyunu bıraktın mı? @AS_Lusscy
@NoelLemon2 knk sen burayı görmedin gibi sanki, Türkleri bulmak için burayı oluşturmuştum jsxjdjdjd
Bu arada knk anniversary zamanı belki büyük hatch’ı discord’da yaparım. Öyle yaparsam gelir misin hem senle sohbet ederiz. yaşasın Türkiye!!! Jshxshxhxh @NoelLemon2
@AS_Lusscy ağa sen yaşıyon mu görüyorsan ses ver
Hayır Fyrielle’ın bufflanmasını istedin. Seni engelliyorum (Tabi :p)
Hahahah bufflanıversin nolcak benim çiçeğimin astralden ne ayrıcalığı var
Valla ya YouTube video atarım yada discord Stream yaparım daha belli değil. Ama Stream daha güzel olur. Anlık heyecan iyidir
Valla ne istediğini bilmiyorsun kanka. 42TU backbite’ı var ayriyetten kendisi control yapıyor. Bi Mortilys/Nophiam FL yapmıştım birisi hem Nophiamı hemde başka bi SE’yi Devolve yapmıştı ve yenildim çoğu zaman. Neyseki Death entrance all SE + Leira midgame’i kullanıyorum o yüzden güvendeyim